Om oss

Peter och Johan

Vilka är vi?

Söderberg o Haglund Parkett & Golv Aktiebolag

Grundat år 1993 av barndomsvännerna Peter Söderberg och Thomas Haglund. Företaget har med hjälp av nuvarande delägare Johan Gustafsson hjälpt hundratals privatpersoner och företag med allt inom trägolv (slipning, läggning och behandling). Med över 50 års kombinerad erfarenhet av trägolv och projektering har Peter och Johan nu bestämt sig för att utöka existerande verksamhet och starta trägolvsbutiken.se. Syftet med butiken är att du som privatperson eller hantverkare ska kunna beställa ditt drömgolv direkt via vår e-handel (inkl. kostnadsfri konsultation med antingen Peter eller Johan) eller komma och besöka oss i butiken ett stenkast från Telefonplan i Stockholm för att tillsammans med oss välja ut ditt drömgolv och planera samt utföra helhetsentreprenaden.

bild på produkter

Produkter, tjänster och leverantörer

"Nordiska trägolv för nordiska miljöer"

Trägolvsbutiken.se har valt att arbeta med nedan nordiska leverantörer som alla erbjuder högkvalitativa trägolv och snabba leveranser. Vi är specialister på allt inom trägolv såsom läggning, slipning inkl. alla typer av behandlingar.

  • Moland
  • BOEN
  • Berg & Berg
  • NQD
  • Mörka skog
  • Miljöagenturer
  • Ardbo
bild på Peter

Peter Söderberg

Verksam i golvbranschen sedan 1987

Började sin karriär 1 september 1987 hos Raines Parkett i Tumba. Efter 6 år som golvläggare/golvslipare valde Peter att tillsammans med Thomas Haglund 5 mars 1993 att starta Söderberg o Haglund Parkett & Golv Aktiebolag (även kallat S&H). 1998 utökade Peter och Thomas verksamheten genom att ta in 20 åriga Johan Gustafsson som sedan 2006 tog över verksamheten när Peter gick över till att jobba med större entreprenader för Golv2000 AB. 

Idag finns Peter tillgänglig hos trägolvsbutiken.se för att hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Går du i tankarna att köpa nya golv/fräscha upp dina gamla, tveka då inte att slå Peter en signal på 070 568 42 89 och ta chansen att få hjälp av en äkta veteran.

bild på Johan

Johan Gustafsson

Verksam i golvbranschen sedan 1998

Med över 20 års erfarenhet av golvläggning/golvslipning och med hjärtat i Söderberg o Haglund Parkett & Golv Aktiebolag finner vi Johan Gustafsson. Johan anställdes i företaget 1998 och har sedan 2006 drivit bolaget i egen regi. Johan kan allt inom trägolv och är en specialist på pigmenteringar och behandlingar. Johan är och har alltid varit särskilt uppskattat av bolagets kunder såsom en perfektionist med ett öga för detaljer. Tveka inte att slå Johan en signal på 070 598 42 87 och vill prata med ett proffs.